Spotify'dan Mac ve Windows İçin Miniplayer Özelliği Yayınlandı

Spotify'dan Mac ve Windows İçin Miniplayer Özelliği Yayınlandı
Spotify, macOS ve Windows kullanıcıları için yeni bir özellik başlattı: Miniplayer. Miniplayer, Spotify Premium aboneleri için kullanıma sunuldu.

Spotify Miniplayer müzik ve podcast deneyimini en az düzeyde kesintiye uğratarak maksimum kontrol sağlamak için tasarlandı. Şarkıyı hızlıca geçmek, sesi ayarlamak veya yenile modunu değiştirmek gibi işlemler artık Spotify penceresine geçiş yapmadan Miniplayer üzerinden yapılabilecek.

Spotify Miniplayer Özellikleri

Miniplayer; kare, dikdörtgen veya "şık bir çubuk" şeklinde dönüşebiliyor. Hem müzik hem de podcast desteği sunan bu özellik video ve müzik içerikleri için dengeli bir deneyim vaat ediyor. Video podcast'leri kontrollü bir şekilde resim içinde resim modunda çıkartıyor ve video oynatıcının boyutu değiştirilebiliyor.

Miniplayer Nasıl Çalışıyor?

Sanatçı adına, şarkı adına veya albüm kapağına tıkladığınızda ana Spotify uygulaması açılıyor. Miniplayer butonu Spotify masaüstü uygulamasının sağ alt köşesinde ses ve tam ekran butonlarının arasında bulunacak.

spotify-miniplayer.jpg

Diğer uygulamaların üzerinde yüzen Spotify Miniplayer, pencere değiştirme gereksinimini azaltarak çalışma alanınızı daha az rahatsız edecek şekilde tasarlanmış. Ana Spotify penceresini değiştirmeden açılıp kapatılabilen Miniplayer, dinleme deneyiminizi kesintiye uğratmaz.

Kaynak:GSMArena

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.