Samsung Galaxy Z Fold 6 Daha Hafif ve İnce Tasarımla Gelebilir

Samsung Galaxy Z Fold 6 Daha Hafif ve İnce Tasarımla Gelebilir
Galaxy Z Fold 6 modelinin Fold 5'e göre daha hafif ve daha ince bir tasarım yapısı ile geleceği sızdırıldı.

Samsung'un yeni nesil katlanabilir modeli olması beklenen Galaxy Z Fold 6 modelinin bir önceki nesil olan Galaxy Z Fold 5'e göre hem daha hafif hem de daha ince olacağı iddia edildi. 239 gram ağırlığına sahip olacak Fold 6 modeli bu yapısı ile Honor Magic V2 modelinden 2 gram daha ağır olduğu dikkat çekerken OnePlus Open modelinden ise 6 gram hafif olacak.

Ice Universe kaynağına göre Galaxy Z Fold 6 modeli açıkken 5.6mm, kapalıyken ise 12.1mm kalınlığında olacak. Fold 5 modeli ile karşılaştırılacak olursa Fold 5in ölçümlerinin 6.1mm ve 13.4mm olduğunu belirtmekte fayda var. Honor Magic V2 modelinin ise ölçümleri 4.7-4.8mm ve 9.9-10.1mm iken OnePlus Open modeli 5.8mm ve 11.7mm kalınlık ölçüleri ile piyasada bulunuyor.

fold-6.jpg

Galaxy Z Fold 6 Tasarımı Detaylandı

Kendi alanındaki rakiplerine kıyasla en kalın cihaz olarak dikkat çeken Z Fold 6 modeli ile Samsung, katlanabilir telefon pazarı alanında kendisini kanıtlamaya devam ediyor.

Galaxy Z Fold 6 modelinin iç ekranı 7.6 inç boyutunda olacak, kapak ekranı ise daha kısa tasarlanıp en boy oranı 22:9'a kadar düşecek. Haliyle kapalı halde daha geniş bir ekranla kullanıcılara sunulmuş olacak. Kapak ekranının boyutu ise bir önceki modele göre 6.2 inçten 6.3 inç seviyesine yükselecek.

Ince Universe tarafından sızdırılan bilgilerin Vanilla Fold 6 modeli için geçerli olduğu belirtildi. Fakat özellikle Android telefon sızıntıları ile ünlü @OnLeaks ise bu özelliklerin Galaxy Z Fold 6 Ultra modelinde olacağını iddia ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.